Loading…

Στο 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης στο Ελληνικό συμμετείχαν τα Karavana’s Wines

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, συμμετείχαμε στο 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης που διοργάνωσε ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης στο 1ο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο Αγίας Παρασκευής Ελληνικού. Βιολογικό κρασί από αμπελώνες χαμηλής στρεμματικής απόδοσης από την Καρδίτσα, ένα από τα χωριά που βρίσκονται στους πρόποδες των Αγράφων, γεύτηκαν οι γονείς που στάθηκαν στο περίπτερο μας, ενώ στους μικρούς μας φίλους προσφέρθηκε δροσερή βυσσινάδα.

Στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, ενημερώθηκαν για τον τρόπο βιολογικής καλλιέργειας και το πως η αξιοποίηση της ελληνικής γης αναδεικνύει το φυσικό χαρακτήρα των κρασιών. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία αφού μας δόθηκε η δυνατότητα να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τις βιολογικές καλλιέργειες και το μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα που αφήνουμε στον πλανήτη μας μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητές μας.

Τα Karavana’s Wines στο 1ο Φεστιβάλ Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης με την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Οικολογίας και Κλιματικής Αλλαγής του Δήμου κα Ελίνα Αλεξίου.

Αφήστε μια απάντηση