Mα ποια είναι επιτέλους αυτή η Σουρλουλού;
Η Σουρλουλού είναι φρέσκια, λουλουδάτη, αυθόρµητη, παιχνιδιάρα και έτοιμη να σε ξεμυαλίσει…Πρόκειται για ενα φυσικό κρασί, τελείως αρετουσάριστο. Προέρχεται απο βιολογικούς γέρικους αµπελώνες, χαµηλής στρεµµατικής απόδοσης, µεγαλωµένους στους πρόποδες των Αγράφων.
∆έχεται εκχύλιση για 70 ώρες σε χαµηλές θερµοκρασίες & ακολουθεί αυθόρµητη αλκοολική ζύµωση απο αγριες ζύµες.
Τα υψηλά επίπεδα αλκοολ αποτρέπουν την συνέχεια της ζύµωσης µε αποτέλεσµα να µείνει ατελής , δίνοντάς µας το ηµίξηρο αποτέλεσµα που απολαµβάνουµε σε συνδυασµό µε τον ελαφρύ αφρισµό.
Το θόλωµα , υποδηλώνει το νεαρό της ηλικίας της, ενώ το ελαφρύ ροζ-τριανταφυλλί χρώµα προέρχεται απο την ποικιλία της, το µαύρο µοσχάτο. Αυτή είναι υπεύθυνη , όπως είναι αναμενόμενο και για τα αρώµατα γλυκού τριαντάφυλλου και κόκκινων φρούτων που γαργαλάνε την όσφρησή µας.
Η Σουρλουλού απολαµβάνεται φρέσκια και δροσερή, ενώ η µικρή της συσκευασία σου επιτρέπει να την χαρείς όπου θες, όπως τη θες & όποτε θες.