Loading…

ενα μεθυστικό ταξίδι…30 χρόνων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η οινοαποκάλυψη των Karavana’s Wines. Με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2023 τα Karavana’s Wines διοργάνωσαν ενα party! Μια γιορτή που έγινε στον εξωτερικό χώρο του οινοπωλείου(Σπ.Μήλιου 8α, Ηλιούπολη) και γέμισε με χαμόγελα, γνωριμίες, πειράγματα και απολαυστικές γεύσεις την περιοχή.

30 χρόνια γεμάτα μεθυστικά αρώματα , γεύσεις , ταξίδια, εμπειρίες, δεν θα μπορούσαν να εορταστούν διαφορετικά. Την τιμητική της στην εκδήλωση είχε η νέα μας Σουρλουλού. Η Σουρλουλού, γεννήθηκε μια δύσκολη αμπελουργική και οινοποιητική χρονιά όπως ήταν η φετινή, αλλά σαν γνήσια σουρλουλού νομίζω οτι θα καταφέρει να μας ξελογιάσει με τη φυσικότητά της , μιας και μιλάμε για ένα φυσικό κρασί. Η Σουρλουλού είναι φρέσκια. Είναι παιχνιδιάρα με αρώματα γλυκού τριαντάφυλλου, κόκκινων φρούτων, διάφορων μούρων. Είναι αυθόρμητη και λίγο άγρια, μιας και η αλκοολική ζύμωση έχει γίνει από άγριους ζυμομύκητες, δεν έχει δεχτεί κανένα ρετουσάρισμα και έτσι δικαιολογείται και το θόλωμα και το πιθανό ίζημα που μπορεί να δημιουργηθεί.

Σε αυτοί την βραδιά μας τίμησαν πολλοί συνεργάτες, οινόφιλοι, οινολόγοι, οινογνώστες, sommeliers, εστιάτορες, ξενοδόχοι ,foodies, δημιουργοί περιεχομένου σχετικό με τρόφιμα και ποτά, δημοσιογράφοι, συγγενείς και φυσικά πολλοί και καλοί φίλοι.

Βεβαίως, απο την βραδιά δεν έλειψαν και οι συγκινήσεις, μιας και ο Ελληνικός Σύνδεσμος Υποβρυχίων, απένειμε στον πρωτεργάτη της επιχείρησης Ευάγγελο Καραβάνα, τιμητική διάκριση για την συμβολή του στις δράσεις του συνδέσμου , όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται εν αποστρατεία. 

Τις εντυπώσεις τράβηξε και ο πλούσιος μπουφές, που επιμελήθηκε ο chef Ανδρέας Χάρος, με προϊόντα που μπορεί 

κάποιος να βρει στο κατάστημά μας . Τρεις μπουκίτσες σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την Σουρλουλού και ήταν  τα ταρτάκια με πουρέ τριαντάφυλλο, μαριναρισμένο κοτόπουλο  και γλάσο τριαντάφυλλο, τα ταρτάκια με φάβα κόκκινης φακής, σως κόκκινων φρούτων,  φιλέτο καπνιστής πέστροφας, και πούδρα μούρων καθώς και τα ταρτακια με ψαρονέφρι καπνιστό σε κόκκινη σάλτσα ντομάτας-φράουλας πάνω σε  μούς γιαουρτιού. Φυσικά δεν έλειψαν και οι κοπές διάφορων αλλαντικών και τυριών, που συμπλήρωναν την απόλαυση κάθε μεθυστικής γουλιάς.
Μουσική, χαμόγελα, απολαυστικές γεύσεις, αγαπημένα πρόσωπα και νέες γνωριμίες είναι η επίγευση αυτής της βραδιάς.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε να βρισκόμαστε πάντα με χαρές…
Στην υγειά όλων μας!
Cheers!

Συντελεστές της βραδιάς:
Διακόσμηση: hey planner -Anastasia Kelaiditi- event planner @heyplanner.gr

Ανθοστολισμός: Εντελβάις, Ελ. Βενιζέλου 64, Καλλιθέα- 2109582913

Δημιουργικό ετικέτας-πρόσκλησης:@Vical_art

Επιμέλεια μπουφέ: Ανδρέας Χάρος- @chef_charos_andreas

Μουσική επιμέλεια-φωτισμός: dj Aggelos Kaxrimanis @aggelos_kaxrimanis

Αφήστε μια απάντηση